De kracht van je gedachten

Uitleg

Met heel veel plezier stel ik jullie voor aan mijn 2de gedichtenbundel: De kracht van je gedachten. Deze bundel zit boordevol inspirerende gedichten over zowel de positieve zaken in het leven als de soms wat negatieve. De gedichten zitten vol levenswijsheden en bevatten vaak zinnen waarover je even moet nadenken. Op die manier zal je gelukkig worden. 😍

Samenvatting

Een boek met een inspirerende grondslag over het leven waaronder de goede en slechte momenten. Gedichten die je wat moed geven wanneer het even wat minder gaat. Gedichten die je hart doen lachen van plezier en liefde wanneer het wat beter gaat. Sta even stil bij deze gedichten, want sommige doen je anders kijken naar de wereld om je heen. Sommige openen de weg naar jouw ultieme geluk.

Uit het boek

Hier is alvast een gedicht:

Silhouette of people happy time Free Photo

Ik heb gevochten
en verloren
krassen in mijn ziel
maken me voor het leven
maar ondanks mijn krassen
ben ik sterker dan ooit

Hoe bestellen?

Indien je deze gedichtenbundel wilt bestellen, stuur me dan gerust een mailtje (mailadres onderaan de pagina) of via de chatbox rechtsonder. Indien je ver woont van de buurt van Roeselare, zal het misschien beter zijn om het online te bestellen. Dit kan hier.