Motivatie teksten

Motivatie

Iedereen maakt het weleens mee dat je je eens ‘down’ voelt, je het even niet meer ziet zitten. Hier zijn wat motivatie teksten zodat je je terug beter voelt. Dat is normaal, neem gerust zo een momentje, maar laat het alleen niet te lang duren. Schakel dan weer over op je gewone vrolijke zelf.

Het is de bedoeling dat je eerst even in meditatie bent, zodat je heel rustig kunt nadenken en dat kan je nadenken over de zinnen die ik je meegeef.

Hieronder staan enkele voorbeelden en onderaan de pagina staan enkele zinnen en teksten waardoor je motivatie kunt vinden:

  • Reflecteer geregeld, reflecteren is zo’n belangrijke vaardigheid om stil te staan bij wat goed ging en wat eventueel beter zou kunnen.
  • Wat is de reden dat ik datgene wil doen?
  • Je kan niet falen in het leven, je kan enkel bijleren en je strategie aanpassen.
  • Vergelijk jezelf niet met anderen, wie weet zitten zij al aan level 16 en jij nog maar aan level 12. Iedereen is uniek op zijn eigen manier. Vergelijk jezelf enkel maar met de persoon die je gisteren was.
  • Zet doelen en maak iedere dag een stap (hoe klein ook), schrijf je doel op.
  • Zelfvertrouwen en zelfbeeld is het begin van alles, het bepaald je gedrag, succes en je leven.
  • Negatieve gedachten zijn als vergif voor je geest.
  • 90% van de zorgen die we maken, komen niet uit. Zorgen maken is nutteloos. Vervang deze gedachten door positievere gedachten.
  • Hoe je tegen jezelf praat, is alles

Teksten

Motivatie teksten

Je hebt de kracht om verandering te brengen in de wereld, wees er niet bang voor, neem actie. Als je nooit actie durft te nemen, zal niemand ooit weten wat jij te zeggen hebt. Je hebt een goed hart, gebruik het.
We zijn allemaal, stuk voor stuk, prachtige mensen met wonderbaarlijke talenten en capaciteiten, waarom zijn we zo angstig en negatief geworden? Jij verdient een fantastisch leven vol met wonderlijke momenten. Geef die angst of negatieve gedachten de kracht niet om jouw plezier af te nemen. Jij verdient beter!


Er zullen altijd en overal mensen zijn die je niet graag gaan hebben, dat is gewoon hoe het leven in elkaar zit. Trek je daar niets van aan, dat is gewoon zo en daar kun je helemaal niks aan doen. Want als je wilt maken dat die mensen je toch graag hebben dan zal je jezelf veranderen en dat is slecht. Verander nooit jezelf, je bent perfect zoals je bent. Je hoeft jezelf voor niemand te veranderen, enkel voor jezelf.


Ik ken je misschien niet en jij mij ook niet, maar ik weet zeker dat er jou een fantastische toekomst te wachten staat, het enige wat je hoeft te doen is in jezelf geloven en je zelfvertrouwen opkrikken. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en het ene bevat soms meer valkuilen dan het andere maar dat is absoluut niet erg. Want hoe meer je tegenkomt, hoe sterker je eruit komt en hoe meer voorbereid je bent op de toekomst. Want in de toekomst ga je gegarandeerd ook veel valkuilen tegenkomen, het is jouw taak om ze aan te pakken en te overwinnen. Je bent een prachtig, talentvol, mooi persoon, zie dat. Zelfs als je leven even niet de goeie richting uitgaat, weet dat de weg zal keren om je te leiden naar het geluk. Je hoeft er enkel maar in te geloven.
Je bent uniek, er is niemand zoals jij. We hebben je nodig.

Motivatie teksten