The Law of Attraction

Wat?

De wet van de aantrekkingskracht (= The law of attraction), op het internet vind je er zeer veel informatie over, maar sommige info houden de sites bewust verborgen en ze bieden je die info aan onder betaling. Dat vind ik wreed, iedereen moet toegang krijgen tot alle informatie, iedereen moet de kans krijgen om haar of zijn leven te beteren en leren weer plezier te beleven.

Via dit bericht wil ik jullie op de hoogte stellen van deze wet zodat jullie deze zelf kunnen gebruiken. Als je nog meer informatie wenst, aarzel dan zeker niet om me te mailen.

The law of attraction (LOA) hangt enorm samen met de wet van de gedachten, simpelweg betekent de wet van de aantrekkingskracht: Je wordt wat je denkt.

Het waarom – de uitleg

Alles trilt en beweegt, ook gedachten hebben trillingen. Hoe hoger je frequenties, hoe betere dingen je zult aantrekken. Want alles in de wereld is magnetisch (denk maar aan eb en vloed), dus ook je gedachten zijn magnetisch.

Triestige gevoelens hebben lage frequenties, gelukkige gevoelens hoge frequenties. Mensen die gelukkig zijn, dankbaar, lief en plezier hebben, hebben een hoge frequentie. Om meer geluk te ontvangen moet je zo hoog mogelijk zitten.

Anders gezegd, om goede dingen aan te trekken, moet je je geest-toestand veranderen naar gelukkig zijn en dankbaarheid.

Als je niet krijgt wat je hoopt (law of attraction) betekent dit dat het universum je niet verstaat. Het universum spreekt een specifieke taal, het verstaat alleen de hoogtes van je frequenties (oa je gedachten, gewone gevoelens, geluksgevoelens).
En dus doordat de trillingen en gevoelens in je hersenen magnetisch zijn, trek je aan waar je het meest in gelooft. Daarom zijn geloofsovertuigingen ook zo belangrijk.

Hoe

Als je wilt dat het werkt, zal je eerst en vooral ervoor moeten zorgen dat je gedachten voornamelijk positief zijn. Want wanneer je negatief denkt, dan trek je negatieve dingen aan. Dat is dus de eerste stap.

Creëer eerst een doel, wees er zeer specifiek in, schrijf het op.

The Law of Attraction

Ga in meditatie en wanneer je diep genoeg bent, mag je beginnen visualiseren. Visualiseer dat je dit doel behaalt, roep die gedachten op, voel dat je je doel al bereikt hebt. Welke gevoelens ervaar je? Zie het heel duidelijk voor je. Welke mensen zijn er aanwezig, hoe gedragen ze zich, waar vindt de situatie plaats? Voeg zoveel mogelijk emoties toe aan je visualisatie.    
Voel de voldoening, voel de emotie.    
Vraag jezelf af, hoe de gebeurtenis je leven zou veranderen, hoe zou je denken? Hoe zou je je gedragen? Hoe zou je je voelen? Welke gedachten, gevoelens? Wat komt er in je op?

Als je uit de meditatie bent, doe dan nog altijd alsof je doel bereikt is.

Voel die emotie al, want je hersenen kennen het verschil niet tussen fantasie en realiteit. En als je al die emotie nu al voelt, dan gedraagt het lichaam zich naar de gebeurtenis die je wilt dat in de toekomst gebeurt. (je verandert je biologie) Je hart straalt een magnetisch veld uit en zo werkt dit.

Hoe sterker je die emotie voelt, hoe meer je datgene zult aantrekken.

Ook als je uit meditatie bent, roep dat gevoel vaak op, dan zal je het nog sneller en beter aantrekken. Zorg er ook voor dat je op regelmatige basis je vibraties verhoogt. Dat is ook heel belangrijk voor de Law Of Attraction om te werken.

In het woord ‘attraction’, herken je het woord, ‘action‘. Dat is het geheim van de wet: Actie en het gevoel creëren.
The law of attraction geeft je de kans, maar het is aan jou om hem te grijpen en er iets mee te doen.

Stuur me gerust een berichtje via de chatbox (rechts) dan stuur ik je nog wat meer informatie zodat het zeker zal lukken.

De LOA zorgt voor de kans, jij moet die kansen grijpen (actie)

Dingen die je tegenhouden

Er zijn een heleboel dingen die je kunnen tegenhouden, hier zie je de meest voorkomende en hoe je deze kunt veranderen:

  • Onbewuste negatieve geloofsovertuigingen (Lees hier hoe je deze kunt veranderen)
  • Dingen zeggen in negaties (ik wil niet dat … gebeurt) – Je hersenen luisteren niet naar negaties, dus niet doen.
  • Wees enthousiast, voel de emotie. Hoe meer emotie, hoe beter.
  • Vraag bij jezelf door tijdens meditatie, waarom wil ik dat? Hoe zou dat voelen?
  • Zorg dat je bij positieve mensen zit, kijk naar mensen die reeds je doel bereikt hebben. (zelfvertrouwen en –beeld = super belangrijk)
  • Weinig actie nemen (Law of AttrACTION)
The Law of Attraction

Ervaring

Sommige mensen geloven erin en andere niet. Zelf heb ik al enkele ervaringen met deze wet, die voor mezelf bewijst dat hij echt werkt. Ik heb zelf al genoeg resultaten gezien. 😃